Опис
Італійська кава Prima Italiano bar підійде і для приготування капучино, так як він поєднується з молоком і вершками. Арабіка робить цю каву щільною по консистенції і надзвичайно ароматною. Робуста відповідає за насиченість напою, що бадьорить, а також за утворення кремової солодкуватої пінки. Смак цього напою залежить не тільки від сортового складу суміші, але і від обсмажування. Вона проводиться відповідно до перевірених італійськими традиціями. Щоб розкрити справжній характер ароматних зерен, кава Prima Italiano bar піддається темному обсмажуванні.
Дуже вдалий баланс фортеці і яскравого смаку.У смаку кави майже не чути кислинки, за те є м'яка гірчинка з натяком на прянощі і шоколад.
Характеристики
Тип кави
|
Зернова |
Тип зерна
|
бленд |
Фасування
|
1 кг |
Ступінь обсмажування
|
середня |
Склад кави
|
арабіка 60% робуста 40% |
Країна виробник
|
Німеччина |
Країна виробник
|
Німеччина |