Консультація спеціалістів
Відправка день у день
Оригінальні запчастини
Доставка на замовлення
Опис
Дві шкали.50÷100°C,120÷210°F
Головна шкала-Цельсії.
Другорядна (дрібнішими цифрами) - Фаренгейта.
Дуже зручний і точний термометр для молока та інших рідин.
На ніжку для вимірювання температури одягнений красивий червоний чохол. В якості підказки на головку термометра нанесені спеціальні кольорові зони, який позначають оптимальну температуру: Червона – гарячий шоколад, жовта - збите молоко, коричнева – Еспресо.
Шкала температури за Цельсієм від 50 до 100 градусів, поФаренгейту від 120 до 210.
При температурі навколишнього середовища з причини відсутності упору стрілки вона йде в зону підвищених температур. Ця особливість не показник несправності термометра.
- Кава: температура заварювання від 88 до 93 градусів
- Гарячий шоколад: від 79 до 82 градусів
- Молоко: температура збивання парою від 66 до 77 градусів
9v364
Рекомендуємо